3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Drachten

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Drachten

Afvoer ontstoppen Drachten? Bent u opzoek naar een ontstoppingsdienst? Riool Ontstoppen Drachten staat tot uw dienst. Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om soortgelijke problemen op te lossen. 

Juist omdat er zoveel manieren zijn waarop u mogelijk een afvoer of riool kunt ontstoppen, is het onduidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt.

Op deze pagina staan diverse manieren waarop u mogelijk uw afvoer kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Wilt u de hulp van onze loodgieter bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0512 203 408 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Drachten staat voor u paraat!

Ontstoppingsdienst Drachten

Heeft u te maken met een verstopte afvoer en wilt u hier graag vanaf? Dan bent u bij afvoer ontstoppen Drachten aan het juiste adres! Wij kunnen je helpen met elke verstopping.

De monteurs van Afvoer Ontstoppen Drachten helpen u graag met alle problemen in en rondom de afvoer. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Neem vandaag nog contact met ons op via 0512 203 408 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Wanneer de wc overstroomt of het water uit de afvoer omhoog komt, wilt u natuurlijk dat de verstopping met spoed verholpen wordt. Maakt u zich geen zorgen, wij bieden een spoeddienst aan waarbij onze rioolspecialisten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Onze monteurs zijn ervaren loodgieters die over de juiste uitrusting beschikken om uw verstopping te verhelpen voordat het probleem nog erger wordt

Heeft u te maken met een verstopping die nu verholpen moet worden? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Drachten. Dit kan via 0512 203 408. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Op het moment dat de afvoer verstopping zich bevindt in de afvoer van een elektrisch apparaat als een vaatwasser of wasmachine, komt dit vaak door een ophoping in de filter van de afvoer. Wij raden u aan om deze filters te controleren.

Dit is erg eenvoudig. Filters zijn in veel gevallen gemakkelijk los te halen. Spoel deze vervolgens goed door onder een warme kraam. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is het probleem nog niet verholpen? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Drachten via 0512 203 408.

Sifon controleren

Bij verstopping in de afvoer zien we ook vaak dat de oorzaak ligt in de sifon. Dit is de zwanenhals in de afvoer die fungeert als stankafsluiter.

Denkt u dat de afvoer verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u deze eenvoudig ontstoppen. Verwijder eerst de sifon. In veel gevallen is deze eenvoudig los te draaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost! Is dit niet het geval? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 0512 203 408.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Zit de verstopping nog in uw afvoer? Dan kunt u uw afvoer proberen te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Wanneer u een sterker effect wilt, kunt u het zuiveringszout eerst aanmengen met azijn. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw afvoer ontstoppen.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Heeft u al geprobeerd om de afvoer verstopping te verhelpen met een plopper? Dit kan een zeer effectieve methode zijn maar werkt helaas niet altijd bij een hardnekkige verstopping.

Om een plopper effectief te kunnen gebruiken moet het rubber van de plopper goed aansluiten en volledig over de verstopte afvoer heen zitten. Door de plopper op een neer te bewegen, creëert u zuigkracht. Hopelijk komt de blokkade hiermee los en is uw verstopping snel verholpen.

Heeft het ontstoppen met de plopper niet geholpen? Bel dan met Afvoer Ontstoppen Drachten om uw situatie te bespreken 0512 203 408. Wij staan voor u klaar!

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt uw afvoer ook ontstoppen met een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen. Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Is het nog niet gelukt uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met de rioolspecialisten Ontstoppingsdienst Drachten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Om de levensduur van uw riool en afvoer zo lang mogelijk te houden, is het van belang dat u uw riool en afvoer in goede staat houdt. Gooi daarom geen olie of frituurvet in een afvoer.

Het is van belang om geen olie, (frituur) vet en etensresten in uw afvoer te spoelen. Dit kan namelijk blijven hangen in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Afvoerverstoppingen ontstaan vaak geleidelijk en daarom is het aan te raden om de afvoer en riolering eens in de zoveel tijd te controleren. Dit kunnen wij voor u doen door met een camera een kijkje te nemen in de afvoer. Zo weet u precies wat de staat is van de afvoer en kunnen eventueel afvoerproblemen vroegtijdig verholpen worden.

Riool Ontstoppen Drachten kan daarnaast gelijk uw afvoer en riolering reinigen met een hoge druk machine. De kans op een verstopping is minimaal bij een afvoer die goed schoon is.

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Drachten via 0512 203 408.

Kosten afvoer ontstoppen

Op het moment dat uw afvoer verstopt raakt, kan dit veel problemen en ongemakken met zich meebrengen. Zowel op korte, als op lange termijn. Daarom raden we u aan om een ervaren rioolspecialist van Riool Ontstoppingsdienst Drachten in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Drachten staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Heeft u vragen over onze tarieven? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Drachten via 0512 203 408. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Drachten helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Drachten? Riool Ontstoppen Drachten staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Drachten.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Drachten? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Drachten!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Drachten

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Drachten?

Wij kunnen u helpen met allerlei soorten verstoppingen. Denk hierbij aan verstoppingen in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Drachten via 0512 203 408. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Het is mogelijk om uw afspraak te annuleren wanneer de verstopping vanzelf is weggegaan.

Wanneer u de afspraak wilt annuleren moet u, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, bellen naar 0512 203 408.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Wanneer u telefonisch een afspraak, spreken wij met u een tijdblok af. 

Hoeveel tijd de klus in beslag neemt verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij kunnen ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Drachten?

De prijzen van Riool Ontstoppen Drachten zijn zeer transparant. Wij hanteren vaste tarieven die wij vooraf aangeven.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaalt u 97,50 inclusief arbeid en BTW. Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier 29,- in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Wanneer wij uw verstopping verhelpen, krijgt u drie maanden garantie op deze ontstopping. 

Mocht de verstopping binnen drie maanden terugkeren, komen wij deze kosteloos verhelpen. Neem gerust contact op wanneer dit het geval is.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Drachten?

Ontstoppingsdienst Drachten ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Riool Ontstoppen Drachten helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Drachten bereiken.

Wilt u de hulp van ons Ontstoppingsbedrijf in Drachten inschakelen? Neem snel contact op via 0512 203 408.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

U kunt ons bellen wanneer u in of rondom Drachten woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Bel nu 0512 203 408 om uw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Drachten zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In de praktijk merken we dat het vaak lastig is om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen.

U kunt hierbij denken aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Heeft u te maken met een verstopping en wilt u deze laten verhelpen door een ervaren professional? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Drachten op 0512 203 408.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Drachten? Neem contact op via 0512 203 408.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping in het toilet is. Vaak wilt u hier zo snel mogelijk vanaf. Dit kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

Heeft u vragen over het ontstoppen van een wc? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Drachten op 0512 203 408.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Drachten was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

DMHC "de Graspiepers"

Riool Ontstoppen Drachten is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

De Bios Drachten

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Drachten.

Esther

Nij Smellinghe Ziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Drachten is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button